Omslag hoge bomen-5.indd
Omslag hoge bomen-5.indd

Hoge bomen in Stadspolders

€8,95

SKU: 9789082349733.

Productbeschrijving

Hoge bomen in Stadspolders

Altijd had ze geweten dat ze niet van ouderdom zou sterven. Nu was het al zo ver. Ze zou haar ouders nooit meer zien. Haar zusje Rebecca. God, had ze eigenlijk weleens hardop tegen hen gezegd hoeveel ze van hen hield? Zouden ze dat weten als haar dode lichaam werd gerepatrieerd naar Dordrecht? Ging ze direct naar de begraafplaats op de Nassauweg of zou ze thuis worden opgebaard? Thuis. Ze had dit werk nooit moeten doen. Ze was er niet geschikt voor. Anderen misschien. Zij niet. Ze had moeten stoppen toen ze ontdekte wat de baan allemaal inhield. Opnieuw zag ze de deurkruk bewegen. Dordrecht. Was het twee uur van hier? Met gesloten ogen gilde ze zo hard ze kon.

Aan de voet van woontoren De Sequoia in de Dordtse wijk Stadspolders liggen twee stoffelijke overschotten. Lange tijd tast rechercheur Rick Benson in het duister over de doodsoorzaak en het motief. Beiden woonden in Dordrecht: de jonge vrouw in de Kolfstraat, de oudere man aan de M.H. Trompweg in Wielwijk. Ze kenden elkaar niet en niemand weet waarom ze in Stadspolders waren.

Een volgende dode brengt deze bizarre zaak in een stroomversnelling met een twist die zelfs Rick Benson en zijn collega’s van Bureau Groenmarkt verrast.

De boeken uit de Rick Benson-serie zijn afzonderlijk te lezen.

titel
Hoge bomen in Stadspolders

auteur
Caty Groen

verschenen
november 2015

uitvoering
Paperback

aantal pagina’s
124

ISBN
9789082349733

prijs
€ 8,95